PROIZVODNI POGON

Infrastruktura klasificiranog prostora - ISO 7

Sve površine izvedene su na način da se lako čiste i dezinficiraju

Nema direktne komunikacije između proizvodnog prostora i okolnog vanjskog prostora

Zrak koji se primjenjuje u prostoru otvorenog proizvoda filtrira se kroz HEPA filtere odgovarajuće učinkovitosti.

POGLEDAJTE
PROIZVODE

Ekip d.o.o. djeluje od 1998. godine s pogonom u okolici Opatije. Osnovna djelatnost tvrtke je brizganje plastike i izrada kalupa za brizganje. Cjelokupna proizvodnja organizirana je u tri smjene i namijenjena je tržištu EU (posebno Njemačke i Francuske.

Proizvodnja obuhvaća različite proizvode namijenjene pročišćavanju oborinskih voda (filteri za pročišćavanje kišnice, šahte), više vrsta špinica za plastične kanistere, držače električnih pastira, kante za domaćinstvo i druge različite proizvode.

Strojevi za brizganje su tipa:

  • - ARBURG, snaga zatvaranja od 200 - 750 kN
  • - HAITIAN, snaga zatvaranja od 1600 - 3600 kN
  • - BATTENFELD, snaga zatvaranja od 8000 kN

Svake godine proširujemo kapacitete nabavkama novih strojeva. Raspon brizganja je od 1 - 4000 grama, a radimo od malih do više milijunskih serija.

Osim brizganjem bavimo se i izradom kalupa za brizganje i to od pilot-kalupa, pa do visoko serijskih kalupa. Konstrukcije i izradu najzahtjevnijih kalupa rješavamo u suradnji sa njemačkom firmom AKOM GmbH, koja ima dugogodišnje iskustvo u izradi različitih kalupa.

U mogućnosti smo organizirati sastavljanje velikog broja plastičnih sklopova, kao i najpovoljnije riješiti njihovo krajnje pakiranje (najloni, različite kartonske kutije, blisteri i sve sa pripadajućim bar-kodovima). Svim ostalim zahtjevima nastojimo udovoljiti sukladno željama naših kupaca.

EKIP d.o.o.
Dr. Ivana Poščića 6, 51410 OPATIJA
+385 51 27 36 39
+385 51 27 36 40
info@ekip.hr